Prosjekter

Icon Forretningsutvikling

Bistår bedrifter med å utvikle, effektivisere og modernisere måten man jobber med salg, marked og ledelse. Den digitale utviklingen går raskt, handlemønstrene endrer seg, måten man markedsfører og selger produkter og tjenester har endret seg.

Les mer om forretningsutvikling..

 

Icon Lederutvikling

Det stilles stadig større krav til bedriftens ledere. Vi bistår dere med oprativ utvikling av deres ledere.

Les mer om lederutvikling..

 

Icon Salgsutvikling

Vi jobber oprativt med deres salgsorganisasjon. Analyserer, tilpasser systemer, tekniker og rutiner som gir økte resultater og utvikling for bedriften.  Kun oprativ og langsiktig jobbing sammen med deres selgere. Vi bistår dere med utviklingen av fremtidens salgsorganisasjon

Les mer om salgsutvikling..

 

Icon Innovativ markedsføring

Den gamle markedsføreren som ikke liker direkte kontakt med kundene vil bli borte. Frem kommer mennesker som evner å se viktigheten av samspillet mellom salg og markedsføring. Samspillet mellom nye digitale medier (sosiale medier), gamle medier og oprativ kampanjevirksomhet er nøkkelen i innovativ markedsføring. Vet dere i hvilke kanaler dere finner nye kunder? Eller tror dere at dere vet det?

Les mer om innovativ markedsføring..

 

Icon Web Design og Apps

Utvikling av moderne websider som implementerer sosiale medier og setter fokus på brukervennlighet og søkemotoroptimalisering.

Les mer om web design..